perjantai 19. lokakuuta 2012

Atc-kortteja

Ihan vaan mielenpiristykseksi tein muutaman Atc-kortin ja mahdollisimman värikkäitä, ulkona kun on niin synkkää ja pimeää.
Nämä kuvat olen leikellyt jostain vanhasta kirjasta. Kirjastossa käydessäni tutkin aina poistettavien kirjojen hyllyt. Sieltä löytyy kivoja vanhoja kirjoja eurolla kappale, niitä raaskii leikellä;)
Laitoin nämäkin kortit tuonne vapaisiin vaihdettaviin, tuolta sivusta ylhäältä löytyy linkki sinne. Jos löydät kiinnostavia kortteja vaihdan mielelläni:) yhteyttä voit ottaa sähköpostilla mary2@luukku.com tai kommentoimalla tähän postaukseen.

                                         "Hymytyttö"


                                        "Kohtalokas nainen"

                                         "Kesäterässä"


                                         "Kaunis Veera" VARATTU!
4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Kauniita kortteja kaikki! Vaihtaisitko kanssani? Jos "Tommyn perhonen" ja "Kaunis Veera" vielä vapaina, niin ne pyytäisin itselleni.

Kotilaiska kirjoitti...

Kiva kun se halloween kortin vaihto käy sinulle katsoin tässä sun muitakin vapaita vaihtoon korttejas ettei ihan yhden kortin takii tarvis postimerkkii tuhlata niin haluaisin myös "kuu", "Kohtalokas nainen" ja "Piristyksen tarpeessa" kortit. Mitäs sinä haluat vaihdokiksi, mul on vapaat kortit kyl nyt vähän vähissä tai siisa niist ei oo oikeen kuvii missään joten jos kerrot aihe toiveen niin voisin tehdä sulle niiden perusteella kortit.Mulla ei myöskään ole sun osoitetta kun ei oo taidettu koskaan vaihtaa jos laittasit sen mun säköpostiin KOTILAISKA (ÄT) SUOMI24.FI (pienellä kirjoitettuna ja välit pois)

RaijaAnnikki kirjoitti...

Todella iloisia ja mielenvirkistys kortteja.

Kotilaiska kirjoitti...

KIITOS KORTEISTASI! Tulivat tänään ja ovat nyt blogissani esillä