keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Näin se alkoi...

...nimittäin Atc-korttien parissa askartelu. Vuosi oli 2008 kevättalvea muistaakseni ja kipinän sain netissä surffaillessani. Löysin ihanan Hiekkaoliivin blogin ja sieltä löysinkin Atc-korteista kaiken mahdollisen tiedon. Sieltä kautta löysin myös muita Atc-korttien tekijöitä ja heidän töitään kävin ihastelemassa ja sitten ei auttanut mu kuin itse alkaa niitä väkertämään.  Sakset ja lehdet esiin ja siinä meni se ilta , hyvä kun maltoin mennä nukkumaan.
Tässä muutama ensimmäinen korttini:Aika yksinkertaisia olivat ensimmäiset kortit, enimmäkseen lehdistä leikattuja kuvia ja kiiltokuvia. Koristeitakaan ei juuri ollut.
Vaihdot ja haasteet tulivat aika pian mukaan ja sitten myös decot. Osallistuin paljon myös ulkomaisiin haasteisiin, nykyään ne ovat jääneet. Decojakaan en ole tehnyt enää pitkään aikaan.
Kokeilin myös muita korttikokoja mutta tämä Atc-korttien koko on minusta juuri sopiva, tarpeeksi haastetta mutta ei liian pieni.

Tässä viimeisimmät Atc-korttini jotka ovat lempiaiheestani Aasiasta:
6 kommenttia:

Jipe kirjoitti...

Olit silloin Mertsi:))

enkulin käsityöt kirjoitti...

Niinpä, täällä yksi hurahtanut.

Manumiina kirjoitti...

Kohta sinäkin sitten vietät ATC-harrastuksen 5-vuotissynttäreitä! Hiekkaoliivin blogista minäkin sain paljon tietoa.
Tosi ihania nuo Aasia-aiheiset kortit.

Mervi kirjoitti...

Juu, niin olin:) Tuolla vuodatuksen blogissa olin nimim. Mertzi.

Maca kirjoitti...

Kauan olet jo harrastanut kortteilua! Mielenkiintoisia kortteja, kiva katsella taaksepäin ja huomata, miten on muuttunut.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Niin ,sama tietolähde minullakin oli-hiekkaolivi.Samantapainen stoori myös. Ei tälle voi mitään-tämä vie mukanaan ja minä myös tykkään juuri atc-kokisesta. Sinä olit silloin Mertsi ja minä Annifanni.Jaa-joskus mietin että miksi sitä nimeä piti muuttaa? Näillä mennään.
5v.suunnilleen on aikaa mennyt-mikä määrä kortteja-vain luoja tietää.